logo2

U9 VW Hamme - Tielrode (11-03-2017)

Wedstrijdverslag

vwhammetielrode vkTwee weken na de heenwedstrijd mochten de steenbakkers uit Tielrode, althans allicht hun kleinkinderen, afzakken naar de Moerheide voor de terugwedstrijd tegen onze gewestelijke U9. De Tielrodenaren waren allicht niet vergeten hoe ze in de heenmatch op het einde aan het korste eind moesten trekken, welliswaar mede door de versterking door 3 A-ploeg spelers aan onze kant, waaronder een letterlijk messcherpe Levi. Wat de bezoekers wel vergeten waren: de niet onbelangrijke uitrustingen. Een wellicht snelle over en weer rit zorgde ervoor dat de spelertjes tien minuten voor de aftrap toch gekleed op het terrein verschenen, terwijl onze jongens al een dik half uur naar de goal aan het vlammen waren.

Lees meer...

U9 B KSC.V. Bazel - VW Hamme

Wedstrijdverslag

KSCVE BazelvwhammeDerde wedstrijd op verplaatsing op rij voor de gewestelijke U9 op zaterdag 4 maart. Hiervoor trokken we in kolonne naar Bazel, met de vierwielers naar het middeleeuws ogende gehucht bij Kruibeke en tot teleurstelling van sommigen niet met het vliegtuig richting Zwitserland. De door ziekte afwezigen Doruk en Jari werden op vrijwillige basis vervangen door Liam en Maxim.

Lees meer...

U9B Gew. Tielrode - VW Hamme

Wedstrijdverslag

vwhammetielrode vkAlweer een tijdje geleden dat de délegé van de gewestelijke nog eens tijd had om een verslagje te maken van de in het weekend gespeelde wedstrijd, dus een kleine extra inspanning drong zich op. Op zaterdag 25 februari 2017 trok de gewestelijke ploeg richting Tielrode voor een treffen met de naar horen zeggen dit seizoen nog ongeslagen Tielrodenaren.

Lees meer...

U9B Zele Heikant - VW Hamme

Wedstrijdverslag

heikant zelevwhammeDe verplaatsing naar Zele Heikant was de laatste officiële wedstrijd voor de gewestelijke U9 in 2016 gezien het algemeen forfait van Sint-Gillis-Dendermonde. In de heenwedstrijd verloren we in extremis met 6-8 na een gelijk opgaande wedstrijd met een warrig slot. De ploeg had er in elk geval veel goede moed in na de mooie prestatie van vorige week tegen Robur. De pizzaboys van Heikant (verwijzend naar de opzichtige shirtsponsor voor pizza levering aan huis) zouden deze keer verslagen worden! De ploeg trad overigens aan met 6 spelers, door de afwezigheid van Mauro en Jasper.

Lees meer...

U9 B VW Hamme - KVK Robur

Wedstrijdverslag

vwhammeRobur KVKNa enkele weken zonder verslaggeving door onder meer niet gespeelde wedstrijden (forfaits tegenstanders) en de afwezigheid van Cee Dee den Délegé (werkbezoek aan de “Joe Es Ee”) als reporter ter plaatse op de wel gespeelde wedstrijden, was de derby thuis tegen de buren van Robur de geschikte gelegenheid om de draad weer op te pikken. In de heenwedstrijd overigens werden onze jongens op de Moerzeekse Kauter nog met 18-4 wandelen gestuurd na een flauwe vertoning.

Lees meer...