logo2

U9A: VW Hamme – WS Brussels (26-03-2017)

Wedstrijdverslag

vwhammeBruxelles RSWMet carnaval in het vooruitzicht werd de wedstrijd op zondagochtend een half uurtje vroeger aangevat dan gewoonlijk. Neem daar nog het zomeruur en een steakfestijn op de club de avond voordien bij en je weet dat het voor een trainer afwachten is hoe de jongens hier op zullen reageren.

Lees meer...

U9 A SK. Deinze - VW Hamme

Wedstrijdverslag

deinzevwhammeGejaagd door de wind. 

Vandaag gingen we op bezoek bij (volgens mij) de sterkste ploeg uit onze reeks. 

Maar onze 6 jongens onder leiding van verjaardagskapitein Quinten hadden van trainer Tom blijkbaar toch een duidelijke opdracht meegekregen: Deinze onder de 20 doelpunten houden en zelf zoveel mogelijk scoren. 

Lees meer...

U9 VW Hamme - KVV. Coxyde (19-02-2017)

Wedstrijdverslag

vwhammeKVV CoxydeDe aanloop verliep niet zoals verhoopt. Naast onze gekwetsten Sean en Mattis ontbraken Jarno en Ruben door ziekte op training deze week. Woensdag werd er met onze resterende krijgers nog goed getraind maar vrijdag zat de klad er echt wel in. Dat is niet altijd een voorbode voor de wedstrijd zelf, al was de concentratie tijdens de opwarming ver te zoeken…

Lees meer...

U9 Video VW Hamme - Beerschot Wilrijk

Wedstrijdverslag

Video U9A Hamme Beerschot

U9 W.S. Bruxelles - VW Hamme (28-01-2017)

Wedstrijdverslag

WS BruxellesvwhammeTerwijl mijn handen bij mijn vorige verslaggeving niet verder kwamen dan het zetten van enkele streepjes (die het doelpuntensaldi aangaven) omwille van het bijtend koude weer, kwamen er deze keer door het aangename zonnetje reeds volzinnen op mijn blad. Nu ja, volzinnen in een notitieblok die zich op mijn werk bevindt. Het wordt dus improviseren deze keer.

Lees meer...