logo2

U19 VW Hamme – Heist 6 -1 (22-04-2017)

Wedstrijdverslag

vwhammeheistMet een zes op zes sluiten we niet alleen dit seizoen in schoonheid af, maar ook (voorlopig?) de trainerscarrière van trainer Patrick.

De laatste thuismatch van dit seizoen mochten we aantreden op het A-plein, een nogal gigantisch verschil met onze gebruikelijke zandvlakte. Het inspireerde onze jongens tot een ruime en verdiende overwinning. Het eerste schotje was voor de bezoekers uit Heist, maar nadien namen onze jongens het commando over. Na twee minuten opende Zander op links, waar Yenten een prima voorzet afleverde die door Oumar werd binnengebuffeld, en 1-0. Keeper Gille mocht een bezoekend voorzetje plukken. Na passwerk tussen Simon VE en Jari knalde Yenten op de paal, en aan de overzijde moest Gille de resulterende counter onschadelijk maken.

Lees meer...

U19 VW Hamme – Beerschot- Wilrijk 0-1 (01-04-2017)

Wedstrijdverslag

vwhammeBeerschotwilrijk KFCOEens te meer onnodig puntenverlies, na een wedstrijd waarin we het eerste half uur baas waren, en de rest evenwichtig te noemen was.

Schrijf ik te veel dat we onze kansen moeten leren afmaken, en begint het in de hoofden te kruipen? Hopelijk niet, maar ook tegen Beerschot-Wilrijk had de match nog voor de rust in ons voordeel beslecht kunnen zijn.  Laten we hopen dat de laatste twee wedstrijden van dit seizoen ons iets meer rust voor de goal brengen.

Lees meer...

U19 SK. Deinze - VW Hamme (18-03-2017) 2-2

Wedstrijdverslag

deinzevwhammeTwee verloren punten, is de ietwat jammere conclusie na het getoonde overwicht. Al sluiten we niet uit dat u dat refrein hier al eerder hebt gehoord.

Samengevat: op 20 tot 25 minuten in de eerste helft na waren we doorlopend baas. Een gebrek aan efficiëntie -en een zwakke scheids- maakten dat we niet de geruststellende 1-3 maakten, maar in de slotminuut zelfs de 2-2 moesten slikken.

Lees meer...

U19 VW Hamme - FC Dender (11-03-2017) 1-3

Wedstrijdverslag

vwhammedenderUiteraard zou het leuk zijn om slecht te spelen en toch te winnen. Helaas werd de logica gerespecteerd, en werd het een terechte nederlaag tegen Dender.  

Natuurlijk had de match anders kunnen lopen. We hadden snel op 1-0 kunnen komen. Ook de bezoekende trainer verwachtte rood voor een van de betere Denderspelers wegens natrappen, maar het bleef bij geel. En, oude-koeien-uit-de-gracht-halend-gewijs, hadden we in de heenmatch absoluut onverdiend verloren, maar helaas geeft dat geen vrijkaart voor revanche.

Lees meer...

U19 VW Hamme - R. Virton (26-02-2017) 2-1

Wedstrijdverslag

vwhammeVirton Royal ExcelsiorEerlijk is eerlijk: de eerste helft was voor de bezoekers, de tweede in evenwicht. Op basis van het spel of het aantal kansen mochten we de overwinning écht niet claimen, wel op basis van werkkracht. En voor één keer waren wij eens de efficiëntste ploeg.

Het aantal grote kansen in de eerste helft? Twee voor ons, zeven voor hen. De stand bij de rust? 1-1. Dan mag je niet klagen, en dat doen we dan ook niet.

Lees meer...