logo2

U11 K.MSK Deinze - VW Hamme (26-11-2016)

Wedstrijdverslag

KMSK DeinzevwhammeDe laatste wedstrijd uit de heenronde.... naar Sk Deinze.

Vorige ontmoeting thuis, 2-12 verloren.

Door omstandigheden en kwetsures, met 9 aan de wedstrijd begonnen. Vorige week met ongeveer dezelfde ploeg een redelijke wedstrijd gespeeld.

Iedereen in de kleedkamer gemotiveerd, en gezegd dat dit een haalbare kaart is, dit is geen Beerschot of Dender...

Lees meer...

U11 Oudenaarde - VW Hamme (22-10-2016)

Wedstrijdverslag

KSV OudenaardevwhammeDeze week mogen we naar Oudenaarde voor onze wekelijkse wedstrijd.

Iedereen gemotiveerd, want de vorige ontmoeting niet weggespeeld.... misschien een haalbare kaart en bijhorende traktatie van de trainer bij overwinning?

Lees meer...

U11 VW Hamme - K. MSK Deinze (09-10-2016)

Wedstrijdverslag

vwhammeK.MSK. DeinzeNa ons eerste punt vorige week tegen Koksijde, kwamen de jongens van Deinze naar hier. Met het schaamrood op de wangen toch onze tegenstander gaan begroeten en ons excuseren voor het veld waarop we moeten spelen. VW Hamme onwaardig.

Lees meer...

U11 K.VV. Coxyde - VW Hamme

Wedstrijdverslag

KVV CoxydevwhammeDe eerste punten zijn binnen!!!!!! 6-6. Dat het door een misverstand tegen de officiele B-ploeg van de kustploeg was, gaan we er niet bijzeggen :=)

Lees meer...

U11 Beerschot Wilrijk - VW Hamme 19 - 1

Wedstrijdverslag

Beerschotwilrijk KFCOvwhammeVandaag een moeilijke verplaatsing naar Beerschot-Wilrijk..... Met zo een historische clubnaam, zal de instroom van talentjes groot zijn. En dat hebben we gemerkt.

Hoewel de tegenstander meer balbezit had, en een paar flauwe doeltrappen had gelost, konden we in de eerste helft nog redelijk tred houden. Iedereen probeerde de taak van de trainer naar eigen kunnen uit te voeren. Zorg dat je bij balverlies je eigen man weet staan en dek deze zo goed mogelijk.

Lees meer...