logo2

U7 Haasdonk - VW Hamme (08-04-2014)

Wedstrijdverslag
RS HaasdonkvwhammeVandaag namen we het op 'De Poerdam' op tegen de jongens uit Haasdonk. De thuiswedstrijd werd nogal zwaar verloren en de vrees om vandaag weer met de neus op de feiten gedrukt te worden was dan ook aanwezig. De jongens van Haasdonk hadden bij de supporters al indruk gemaakt tijdens de opwarming en de vraag was hoeveel doelpunten we zouden moeten toestaan. We waren vandaag voor de tweede keer op rij maar met 6 jongens aanwezig en die moesten het doen. Ze kregen dezelfde instructies mee als op Beveren Bosdam: vrij spel! 

Lees meer...

U7 VW Hamme naar Melsele

Wedstrijdverslag
MelselevwhammeUitwedstrijden liggen ons blijkbaar wat minder dan onze thuiswedstrijden. Op Vrasene kregen we vorige keer al een pandoering te verwerken en ook op Melsele vlogen de tegendoelpunten ons om de oren. Het feit dat onze spelers vroeger moeten opstaan is daar misschien een verklaring voor. Deze keer stonden we met 9 spelertjes klaar om er iets van te maken.

Lees meer...

U7 VW Hamme - Melsele en VW Hamme - Sint-Gillis Waas

Wedstrijdverslag
vwhammeMelselesint gillis waasDe winterprik zorgde voor een onvoorziene wedstrijdstop en de bevroren velden maakten ook de trainingen niet gemakkelijk. Het was dus uitkijken hoe onze jongens zich zouden profileren tijdens de eerste twee wedstrijden van het jaar.

Lees meer...

U7 VK Robur - VW Hamme

Wedstrijdverslag

Robur KVKvwhammeNa een week zonder trainen was het weer afwachten wat het gevolg zou zijn voor de wedstrijdfocus. Bij de buren van Robur is het altijd wel wat spannend omdat er veel mensen zijn die elkaar kennen. Nadat we eerder dit seizoen al vlot afstand namen van Robur was het geloof in een nieuwe zege wel aanwezig.

Lees meer...

U7 VW Hamme - FC Lebbeke

Wedstrijdverslag

vwhammeLebbeke FCU7 VW Hamme botsen op sterker Lebbeke

De prestatie van vorige week tegen Hamme-Zogge indachtig begonnen we vandaag met goede moed aan een nieuwe uitdaging. De ploeg van Lebbeke leek helemaal niet meer op de ploeg die we ginds bekampten. Vrij atletisch, goed gebouwde jongens met redelijk wat loopvermogen. Na de wedstrijd werd ook duidelijk dat het bijna allemaal andere jongens waren dan ginds.

Lees meer...

U7 Hamme-Zogge versus Vigor Hamme (5-11-2016)

Wedstrijdverslag

hamme zoggevwhammeDe stevigheid van de tegenstrever werd reeds in het vorig verslag beklemtoond en we hebben het opnieuw mogen ervaren. Dat het voor ons ploegje geen hoogdag ging worden was al duidelijk tijdens de opwarming. Geen focus, traag in de oefeningen en regelmatig ook niet 'aanwezig' op het eigen veldje. Ondanks onze slechte start kwamen we wel een paar keer op voorsprong maar een gebrek aan grinta, actief meedenken en samenspel verlaagden ons niveau tot het niveau van een modaal ploegje. We kunnen uiteraard veel beter maar dan moeten we wel wakker zijn en dat was bij verschillende spelers niet het geval. Zit de zware buitenlandse stage er voor iets tussen? Een verlofperiode haalt wel eens vaker spelers uit hun ritme en hopelijk is dat de verklaring voor deze off-day.  Als dit waar is zien we volgend weekend wel een ander Vigor Hamme zeker?

Lees meer...