logo2

U19 VW Hamme – Beerschot- Wilrijk 0-1 (01-04-2017)

Wedstrijdverslag

vwhammeBeerschotwilrijk KFCOEens te meer onnodig puntenverlies, na een wedstrijd waarin we het eerste half uur baas waren, en de rest evenwichtig te noemen was.

Schrijf ik te veel dat we onze kansen moeten leren afmaken, en begint het in de hoofden te kruipen? Hopelijk niet, maar ook tegen Beerschot-Wilrijk had de match nog voor de rust in ons voordeel beslecht kunnen zijn.  Laten we hopen dat de laatste twee wedstrijden van dit seizoen ons iets meer rust voor de goal brengen.

Lees meer...

U19 SK. Deinze - VW Hamme (18-03-2017) 2-2

Wedstrijdverslag

deinzevwhammeTwee verloren punten, is de ietwat jammere conclusie na het getoonde overwicht. Al sluiten we niet uit dat u dat refrein hier al eerder hebt gehoord.

Samengevat: op 20 tot 25 minuten in de eerste helft na waren we doorlopend baas. Een gebrek aan efficiëntie -en een zwakke scheids- maakten dat we niet de geruststellende 1-3 maakten, maar in de slotminuut zelfs de 2-2 moesten slikken.

Lees meer...

U19 VW Hamme - FC Dender (11-03-2017) 1-3

Wedstrijdverslag

vwhammedenderUiteraard zou het leuk zijn om slecht te spelen en toch te winnen. Helaas werd de logica gerespecteerd, en werd het een terechte nederlaag tegen Dender.  

Natuurlijk had de match anders kunnen lopen. We hadden snel op 1-0 kunnen komen. Ook de bezoekende trainer verwachtte rood voor een van de betere Denderspelers wegens natrappen, maar het bleef bij geel. En, oude-koeien-uit-de-gracht-halend-gewijs, hadden we in de heenmatch absoluut onverdiend verloren, maar helaas geeft dat geen vrijkaart voor revanche.

Lees meer...

U19 VW Hamme - R. Virton (26-02-2017) 2-1

Wedstrijdverslag

vwhammeVirton Royal ExcelsiorEerlijk is eerlijk: de eerste helft was voor de bezoekers, de tweede in evenwicht. Op basis van het spel of het aantal kansen mochten we de overwinning écht niet claimen, wel op basis van werkkracht. En voor één keer waren wij eens de efficiëntste ploeg.

Het aantal grote kansen in de eerste helft? Twee voor ons, zeven voor hen. De stand bij de rust? 1-1. Dan mag je niet klagen, en dat doen we dan ook niet.

Lees meer...

U19 VW Hamme - W.S. Bruxelles (18-02-2017) 5-2

Wedstrijdverslag

vwhammeBruxelles RSWOververdiende zege van onze jongens, met bij momenten zeer goed voetbal. Voilà, negentig minuten genieten samengevat in één zin.

Het blijft een rare vaststelling: de ploeg die vijf keer heeft gescoord kreeg eigenlijk een les in efficiëntie van de ploeg die dat twee keer deed. Want in verhouding tot het aantal kansen waren vijf doelpunten eigenlijk veel te weinig.

Lees meer...